Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Печена риба с хрупкава коричка

Поднесете с картофена или прясна салата

5’ Подготовка
15’ Време за готвене
4 Порции
1 Трудност

Необходими продукти:

  • 2 с.л. песто дженовезе
  • Настърганата кора от 1 лимон
  • 10 зелени маслини, обезкостени и нарязани на ситно
  • 85 г хлебни трохи
  • 4 филета бяла или друга риба

Начин на приготвяне:

  1. Загрейте фурната на 200 градуса.
  2. Смесете пестото, лимоновите кори и маслините, след което прибавете и хлебните трохи.
  3. Сложете рибните филета в тава с кожата на долу, ако имат такава.
  4. Притиснете трохите върху всяко парче и изпечете рибата за 10-12 мин.
  5. Поднесете с прясна или картофена салата.

Дайте оценка:

Тагове: риба лимон песто маслини

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче