Яйца - 5 бр.
Масло - 50 г
Сирене - 100 г
Сол и черен пипер на вкус
Червена чушка
Яйцата трябва да са твърдо сварени.Изваждат се жълтъците и се настъргват наситно заедно със сиренето. Добавя се размекнатото масло и се овкусява със сол и черен пипер. Оформят се патенцата, като за очи се използва черен пипер, а за човки - червена чушка. Декорацията включва и листенца от роза.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО