50 г масло
1 глава червен лук
1 с.л. лимонов сок
1 ч.л. кимион
1 ч.л. смлян бахар
1/2 ч.л. карамфил
сол
черен пипер на вкус
4 картофа (леко сварени)
2 с.л. зехтин
2 вида сос по ваш избор
Задушаваме лука в маслото. Добавяме за кратко дробчетата, колкото да поемат маслото. Овкусяваме с подправките и пасираме. Картофите режем на слайсове и запържваме в зехтин на силен котлон. Сервираме със сосове (в случая със сладко- кисел и доматен сосове).
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО