*жив шаран 1 брой
*олио
*брашно
*лимон
*зелена залата
Изкормете и почистете вътрешностите и люспите на шарана. Отрежете главата му и нарежете останалото на филета. Натъркайте със сол.
Оваляйте в брашно парчетата и ги изпържете в горещо олио от двете страни до златисто.
Подредете филетата върху блато с листа от зелена салата така, че шаранът да придобие първоначалния си вид на цяла риба. Украсете с резенчета лимон.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО