1 л прясно мляко
1 пак. пудинг Сметана или Ванилия (за 500мл)
1 пак. пудинг Шоколад (за 500мл)
6 с.л. захар
2 с.л. краве масло
25-30 г кокосови стърготини
50-60 г черен шоколад
Млякото се разделя на две и пудингите се приготвят според указанията на опаковките. Към всеки крем, докато е горещ, се добавя по една супена лъжица масло. Към белия крем се добавят кокосовите стърготини, а към кафявия - шоколада. Готовите кремчета се насипват в чашки, като се редуват на пластове. Оставят се да изстинат. При желание се гарнират със стружки бял или черен шоколад.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО