2 яйца,
4 с. л. конфитюр,
1/2 чаша вода,
1 ч. ч. захар,
2 ч. ч. брашно,
1 ч. л. сода бикарбонат
Яйцата се разбиват със захарта. Прибавя се конфитюрът, разтворен във вода и се разбърква добре. След това постепенно се прибавя брашното и накрая содата. След като всичко се обърка добре, се изсипва в намазана с масло тавичка и се пече в предварително загрята фурна до 250 градуса около 20 минути. Поръсва се с пудра захар.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО