Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Крамбъл с конфитюр от диви ягоди и дюли

От Лилия Дикова Лилия Дикова
0’ Подготовка
0’ Време за готвене
0 Порции
0 Трудност

2 яйца,
4 с. л. конфитюр,
1/2 чаша вода,
1 ч. ч. захар,
2 ч. ч. брашно,
1 ч. л. сода бикарбонат

Яйцата се разбиват със захарта. Прибавя се конфитюрът, разтворен във вода и се разбърква добре. След това постепенно се прибавя брашното и накрая содата. След като всичко се обърка добре, се изсипва в намазана с масло тавичка и се пече в предварително загрята фурна до 250 градуса около 20 минути. Поръсва се с пудра захар.

Дайте оценка:

Тагове: конфитюр кафява захар сода вода брашно

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче