Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Кашкавал пане в кори за баница

Хрупкав и сочен

От Ивайла Тодорова Ивайла Тодорова
15’ Подготовка
10’ Време за готвене
0 Порции
0 Трудност

Необходими продукти:

  • 1 кг кашкавал
  • 1 пакет кори за баница
  • 2 яйца
  • 100 г галета
  • Олио

Начин на приготвяне:

  1. Кашкавалът се реже на филии с дебелина 1 см.
  2. Всяко парче се увива като в плик в разрязана на две кора за баница, намазана предварително с малко олио.
  3. Готовите парчета се потапят от всички страни в разбитите яйца и се овалват в галета.
  4. Пържат се в тиган с добре загрято олио (около 50 мл) по 1 минута на страна, като котлонът не трябва да е прекалено силен.

Дайте оценка:

Тагове: олио яйца кашкавал кори за баница

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче