Необходими продукти:
- 1 кг кашкавал
- 1 пакет кори за баница
- 2 яйца
- 100 г галета
- Олио
Начин на приготвяне:
- Кашкавалът се реже на филии с дебелина 1 см.
- Всяко парче се увива като в плик в разрязана на две кора за баница, намазана предварително с малко олио.
- Готовите парчета се потапят от всички страни в разбитите яйца и се овалват в галета.
- Пържат се в тиган с добре загрято олио (около 50 мл) по 1 минута на страна, като котлонът не трябва да е прекалено силен.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО