Необходими продукти:
- 6 праскови, разполовени
- 400 г малини
- 4 с.л. кафява захар
- 1 с.л. лимонов сок
- 3 с.л. краве масло
Купете тигани
За любителите на домашната кухня, всичко е в детайлите - готвенето се превръща в удоволствие, когато разполагате с правилния тиган
Начин на приготвяне:
- Малините се слагат в блендер с 3 с.л. вода и се разбиват на пюре, което се прецежда през сито, за да се отстранят по-твърдите частици.
- Добавят се 3 с.л. захар и лимонов сок на вкус, след което всичко се разбърква много добре до разтваряне на захарта.
- Прасковите се срязват на две и им се махат костилките.
- Загрява се добре един грил тиган на умерена температура и в него се разтопява краве маслото, заедно с 1 с.л. захар.
- В тази мазнина се гриловат и прасковите, докато леко омекнат.
- Сервират се с малиновия сос.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО