В купа, заедно се пресяват брашното, какаото и содата. В друга купа с миксер се разбиват маслото, двата вида захар и фъстъченото масло. Добавят се яйцето, млякото и ванилията. Всичко се разбърква до еднородна смес. По малко се добавя сместа с брашното и се оформя меко тесто. Разделя се на 32 топки. В купа се разбива фъстъченото масло и пудрата захар, докато се образува меко тесто. Разделя се на 32 топки. Взима се една шоколадова топка, притиска се така, че да се оформи диск. В центъра се слага топка от фъстъченото тесто. Краищата на диска се завиват към центъра, като покриват фъстъченото тесто. С длани се оформя топка, като се внимава центъра от фъстъченото тесто да се запази. Така се приготвят и останалите топки. Леко се притискат. Подреждат се в тава покрита с хартия за печене. Пекат се в предварително нагрятата фурна за 8 минути. Изваждат се и се оставят в тавата за 3-4 минути и тогава се изваждат. По желание могат да се декорират с разтопен шоколад.
ИЗБРАНО