Продукти: пилешки дробчета - около 1/2 кг, средна до малка глава лук, една скилидка чесън, краве масло - 1 пакет, готварска сметана, индийско орехче, черен пипер (смлян), малко бахар (смлян).
Приготовление:
Дробчетата, лукът, чесънът се запичат с масло, сол и малко водичка.
След това се охлаждат и пасират заедно с подправките, маслото и сметаната.
Добави своя рецепта >>
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО