Бон филето се нарязва на дребни парчета и се запържва добре на бавен огън, като преди това се подправя със сол и черен пирер, а непосредствено преди да се извади с кориандър.
Печурките се задушават на бавен огън в масло и зехтин със сол и черен пипер. Впоследствие, преди да се приготвят, им се дабавя малко бяло вино и много ситно нарязан магданоз.
Сметановият сос се прави като към заквасената сметана се добавя бяло вино, сок от лайм и лимон, сол, черен пипер, бучка масло и щипка захар.
Бугатините се сваряват според описанието на опаковката, след което се запържват леко в малко зехтин. Добавят се малко сол и черен пипер, след което се добавят печурките и филенцата и всичко се запържва заедно. Добавя се сметановият сос и настърган пермезан.
Накрая се поръсва със ситно накъсан пресен босилек, риган, магданоз и мента.
Бон филето се нарязва на дребни парчета и се запържва добре на бавен огън, като преди това се подправя със сол и черен пирер, а непосредствено преди да се извади с кориандър.
Печурките се задушават на бавен огън в масло и зехтин със сол и черен пипер. Впоследствие, преди да се приготвят, им се дабавя малко бяло вино и много ситно нарязан магданоз.
Сметановият сос се прави като към заквасената сметана се добавя бяло вино, сок от лайм и лимон, сол, черен пипер, бучка масло и щипка захар.
Бугатините се сваряват според описанието на опаковката, след което се запържват леко в малко зехтин. Добавят се малко сол и черен пипер, след което се добавят печурките и филенцата и всичко се запържва заедно. Добавя се сметановият сос и настърган пермезан.
Накрая се поръсва със ситно накъсан пресен босилек, риган, магданоз и мента.
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност