Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Банички на тиган

От Галя Давидова Галя Давидова
0’ Подготовка
0’ Време за готвене
0 Порции
0 Трудност

кори за баница
олио
сирене
масло



Взема се една фина кора, сгъва се на две по дължина, намазва се с олио, поръсва се с малко сирене и се сгъва още веднъж по дъжлина. След това се сгъва на две на късата страна. Подреждате така колкото банички искате да направите. Готовите банички се пекат на сух тиган за по няколко секунди от двете страни. Когато извадите баничката намазвате с масло тази страна, която е отгоре. По желание може да се поръсят с шарена сол.

Дайте оценка:

Тагове: краве масло олио сирене кори за баница

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче