кори за баница
олио
сирене
масло
Взема се една фина кора, сгъва се на две по дължина, намазва се с олио, поръсва се с малко сирене и се сгъва още веднъж по дъжлина. След това се сгъва на две на късата страна. Подреждате така колкото банички искате да направите. Готовите банички се пекат на сух тиган за по няколко секунди от двете страни. Когато извадите баничката намазвате с масло тази страна, която е отгоре. По желание може да се поръсят с шарена сол.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО