Необходими продукти:
- Готово тесто за пица
- 1-2 свински пържоли на фурна
- 1-2 зелеви листа от готови сарми
- 1/2 глава червен лук
- 3 с.л. доматен сос
- Сол и черен пипер
- 1/2 люта чушка, на ситно
- 1 скилидка чесън, наситнена
- Босилек
- Риган
- Настърган кашкавал
- Зехтин
Купете тави за печене
Когато стане дума за печене, по-важно и от най-добрата рецепта е да имате подходящите тави, тави със скара, йенски тенджери, плочи и формички за сладкиши.
Начин на приготвяне:
- Разточете тестото и оформете един блат. Поставете го в тава с хартия за печене на дъното, като преди това набрашнете и поръсете с малко зехтин самата хартия.
- Разпределете доматения сос и поръсете с кашкавала и лука, разрязан на полумесеци.
- Раздърпайте месото от пържолите и го добавете към пълнката.
- Накълцайте зелевите листа на ситно и ги разпределете по пицата.
- Овкусете със сол, черен пипер, зехтин, риган и босилек. Добавете лютата чушка и чесъна.
- Печете в предварително загрята на 220 градуса фурна и следете процеса до готовност на пицата.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО