
"Намалява времето на готвене" - бе този специалист не е ли завършил поне 8 клас, на нормално българско училище, където подобни глупости са обяснени. А какво става с хранителната стойност на яденето, което се "плакне" 3 пъти? Ами преразходът на енергия за загряване на тези количества "допълнителна" вода? И най-важното - това противоречи на " основни Евроатлантически Правила", които ТРЯБВА не се хармонизирани до момента със статията. Въобеща става - "пълна манджа с грозде"! Да ви е сладко, бързо, евтино и икономично :)
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност.
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност
Дискусия