Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Дискусия

05-03-2025 03:56:21
Диди (нерегистриран)

Стига с тоя магданоз. Във всяко ядене ли ще се слага

08-02-2025 03:40:31
ДЕДО (нерегистриран)

По добре направете мъдите на дедо

06-02-2025 09:42:07
фффф (нерегистриран)

С кимиона избихте рибата за пържени кюфтета!

06-02-2025 06:56:08
Явка (нерегистриран)

Дотук добре с приготвянето на каймата! Може да се добави и една супена лъжица изцедено кисело мляко (не е задължително). Обаче пърженето е най-добре да се извърши не с олио, а с краве масло и добавена 1 суп. лъжица олио! Така кюфтетата стават по крехки, по-вкусни, а остатъчната мазнина може да се консумира с хляб допълнително! Добър апетит!

Вашето тефтерче