Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Дискусия

20-07-2023 12:12:00
Гост (нерегистриран)

Най добри стават в уред за сушене с 3-5 скари. Може да се регулира температурата, да се разместват скарите. За около 24 часа напълно се дехидратират доматчетата. И не само чери , а и други,месести сортове. Ароматни остават, без никакви добавки преди сушенето. Могат да се съхраняват в книжни опаковки във фризера за зеленчуци. Аз ги правя в бурканчета като слагам зехтин, босилек или магданоз, скелидки чесън, сол на вкус, щипка захар. Приятни са за овкусяване на салати или ястия през зимата.

19-07-2023 11:24:57
Много масраф (нерегистриран)

Това не са сушени а печени домати. По-лесно е да ги стерилизираш цели в буркан и после си ги прави каквото искаш.

19-07-2023 11:02:19
Фффф (нерегистриран)

Чак след 2 месеца ли ще мога да ги ям ?

19-07-2023 05:49:35
афф (нерегистриран)

Май може и след три...

Вашето тефтерче