Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Дискусия

24-01-2025 11:02:24
Шопа (нерегистриран)

Статия за нищо. Трябва да се опише как се познава качествено сирене от некачествено. Какво пише на етикета, може да няма значение. От дете помня първият признак, който се гледа - каменен лом, но и сирената с палмово масло го имат... Сиренето от чисто пълномаслено мляко, направено и узряло по правилна технология е голяма рядкост, уви. Сигурен съм, че за болшинството ще е непознато като вкус.

24-01-2025 10:56:55
Шопо (нерегистриран)

Киро Тъпака - много ти е верен прякора! Къде видя галопираща инфлация, много ми стана интересно?

07-01-2025 02:42:29
Професор (нерегистриран)

Много важно! Качественото сирене е плътно, а не на решето (както е на снимката). Дупките показват наличието на добавки, които променят консистенцията.

07-01-2025 12:28:51
Киро супертъпака (нерегистриран)

Докъде я докараха европедалите, почнаха онлайн обучение как да познаваме храни ментета?!? Ама държава и контролни органи няма ли - за какво взимат заплати?? Има свръхпредлагане на фалшиви храни и трябват крути мерки а не призиви и мрънкане. Просто се въвеждат стандарти за основните храни и който излиза от стандарта глоби и затвор и затваряне на бизнеса! И всичко приключва. Ако искат да правят ментета да ги изнасят където искат, не че ще им ги купуват. Освен това в условия на глопираща инфлация е задължително да се сложат лимити на надценките на основните храни - сол, захар, олио, яйца, хляб и тн да не бъдат с повече от 20-40% търговска надценка! Излиза бай хой химика Хамарцумян и почва да обяснява как цените на храните трябвало да се регулират само от търсвнвто и предлагането - ами това са неща без които не може човек бе бунак, все едно цената на водата да се определя от пазара..те и на 100лв за литър ще я купуват щото безнея ще пукнат!

06-01-2025 07:18:26
аромат на сол (нерегистриран)

Объркан съм.

Вашето тефтерче