Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Дискусия

21-09-2023 03:25:43
Читателка (нерегистриран)

Сиренето крема се получава като смесите много добре извара и размекнало се масло с пасатор. Май става и с преса за картофи, но е по-трудоемко. Ако е безсолна изварата, добавяте сол на вкус. А дори и да е солена, може да има нужда да се досоли.

09-09-2023 03:40:28
. (нерегистриран)

Няма достатъчно масленост, за да е крема сирене, уви. И знаем вкуса на цеденото мляко...

09-09-2023 03:41:10
. (нерегистриран)

Пропуснах, че е възможно да го приемем за катък.

01-09-2023 04:56:47
Практика (нерегистриран)

И каква вода ще изтече от вече цедено кисело мляко? Ако е добре изцедено, не би трябвало да изтече никаква. Ако изтече, значи е боклук...

31-08-2023 04:19:40
Простака (нерегистриран)

Аре и аз да издам една моя тайна - ако намачкате най обикновено краве сирене с кухненска вилица и го правите достатъчно дълго ще стане за мазане като кремата. На времето го правих да пълня чушки и да ги ям с домати - страшно вървеше с пчелен мед след 10 километров крос умерено темпо(ако наострихте ушите за това как се съчетават кисело, солено и сладко - ами въпрос на вкус. И глад). Когато нямаше палачинки или мекици де.

Вашето тефтерче