1 В голям тиган с капак изпържете надениците за около 10 мин., докато покафенеят. 2 Прибавете доматения сос, разбъркайте, след което сложете захарта и горчицата. 3 Оставете да заври, покрийте тенджерата и гответе за 30 мин. 4 Поднесете ястието с хрупкав, пресен хляб. Боба за изхвърляне ли е? Тази рецепта е малко ,като боб по хайдушки- слагаш да вариш боб, в земята се прави дупка, пали се огън , поставясе да се пече едно агне и като е готово агнето- изхвърляш боба:))
А боба кога??
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност.
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност
Дискусия