Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
2 бр. свински език
1кг червени печени чушки
1/2 глава червен лук
4-5 скилидки чесън
125 г крема сирене
100 г пармезан
2 дафинови листа
5-6 зърна бахар
1 с.л. сол на кристали

Езика варим в тенджера под налягане за около 50 минути с дафиновите листа и бахара. От печените чушки, настъргания червен лук, пасирания чесън, крема сиренето и настъргания пармезан правим пестото. Пасираме всичко и овкусяваме по наш вкус. Сервираме езика, нарязан с песто и добавяме сос по желание. Рецептата е изпълнена здравословно, без никакви запържвания на езика и пестото.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче