Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
1 кг филе от сьомга с кожа
50 г масло
сол
бял пипер
мащерка
розмарин
1 лимон



Филето се измива, почиства се от люспите и се нарязва на 5 парчета, всяко около 200 грама. Лимонът се нарязва на тънки колелца и се поставят по три на 5 листа алуминиево фолио.

Рибата се овкусява с подправките и се слага върху лимона, отгоре по малко парче масло и се завива на пакетчета. Пече се в загрята фурна на 180 градуса за 20-25 минути.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче