Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
1 сварен заек
бульонът, в който е варен заекът
зеле,
чушка,
домат,
морков,
черен и червен пипер,
ориз,
лук,
сол



Свареното зайче слагаме в голяма тава в средата. Зелето нарязано и овкусено с чушка, морков, домат, сол, черен и червен пипер се слага от едната му страна. Оризчето запържваме с лук, морков, чушка и подправки се слага отдругата страна на заека. Налива се от бульона, в който е варен заека и се пече до готовност, като отвреме на време зайчето се преобръща.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче