Продукти:
1 тиквичка,
1 средно голям патладжан,
червен лук,
зелена салата/няколко листа/,
зелена чушка,
магданоз,
1 морков,
1 лимон
Начин на приготвяне: Тиквичката и патладжанът се нарязват, осоляват се и се отставят да се отцедят. След това се измиват и се пекат. Всички останали зеленчуци се нарязват и се подреждат в чинията заедно с изпечените тиквичка и патладжан. Овкусява се и най-накрая се поръсва с лимонов сок. Опитайте я, ще ви хареса. Здравословна, лека и подходяща за горещите летни дни.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО