1 тарелка пилешки дробчета
1-2 глави кромид лук
1-2 моркова
1-2 пресни чушки
олио за пържене
подправки на вкус
Дробчетата измиваме добре и отцеждаме в гевгира. Слагаме в тенджера с добре прилепващ капак да се задушат с малко олио. Изваждаме с решетъчна лъжица и оставяме да се отцедят от олиото. В същата мазнина задушаваме по отделно нарязаните на порции кромид лук и чушки. Морковите нарязваме на тънки и дълги ивички и задушаваме и тях в мазнината. Смесваме зеленчука с дробчетата разбъркваме добре и сервираме.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО