Белтъци - 4 бр.
Захар - 3/4 чаша
Ванилия - 2 бр.
Оцет - 2 ч.лъж.
Нишесте - 1 чаена лъж.
За крема:
Прясно мляко - 500 мл
Жълтъци - 4 бр.
Брашно - 3 с.л.
Сок от червено цвекло - 3-4 суп.лъж.
Захар-1/2 ч.ч.
Горски плодове - 1 к.чаша
Целувченият блат съм го описала в Лека целувчена торта,а кремът-вКрем с боровинки. Върху целувчения блат се изсипва кремът и се украсява с горските плодове. Торта Павловапо принцип се прави само с ягоди и сметана и е кръстена на балерина. Тази торта е леко изменена,горските плодове са замразени.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО