Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Торта ”Павлова”

От Татяна Ковачева Татяна Ковачева
0’ Подготовка
0’ Време за готвене
0 Порции
0 Трудност

Белтъци - 4 бр.
Захар - 3/4 чаша
Ванилия - 2 бр.
Оцет - 2 ч.лъж.
Нишесте - 1 чаена лъж.

За крема:

Прясно мляко - 500 мл
Жълтъци - 4 бр.
Брашно - 3 с.л.
Сок от червено цвекло - 3-4 суп.лъж.
Захар-1/2 ч.ч.
Горски плодове - 1 к.чаша

Целувченият блат съм го описала в Лека целувчена торта,а кремът-вКрем с боровинки. Върху целувчения блат се изсипва кремът и се украсява с горските плодове. Торта Павловапо принцип се прави само с ягоди и сметана и е кръстена на балерина. Тази торта е леко изменена,горските плодове са замразени.

Дайте оценка:

Тагове: ягоди боровинки торта оцет ванилия малини прясно мляко кафява захар царевично нишесте цвекло къпини жълтък брашно белтък

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче