Необходими продукти:
- 1 котлет сьомга
- черен пипер
- сол
- 1 с.л. лимонов сок
- зехтин
- 1 шепа свежи листа рукола
- 100 г чери домати
- резанчета лимон за сервиране
Начин на приготвяне:
- Овкусете сьомгата с пипер, сол и лимоновия сок. Запечете от двете страни на грил, който сте намазали предварително със зехтин. Времето за готовност зависи от дебелината на котлетета. За всяка страна са нужни поне 2-3 минути, за да остане рибата сочна, но добре изпечена.
- Нарежете чери доматите на половини или четвъртини, ако са по едри. Смесете ги с руколата. Овкусете със сол.
- Сервирайте готовия котлет сьомга със салатата. Полейте порцията с тънка стрия зехтин и лимонов сок.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО