Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Суши с краставица

Свежи и подходящи както за обяд, така и за лека вечеря

От Ивайла Тодорова Ивайла Тодорова
15’ Подготовка
0’ Време за готвене
0 Порции
1 Трудност

Необходими продукти:

  • 2 бр. краставици
  • 100 г крема сирене
  • 100 г салата айсберг
  • 100 г пушена сьомга
  • сусам за поръсване
  • черен пипер

Начин на приготвяне:

  1. Краставиците се оформят с помощта на белачка на тънки и дълги ленти.
  2. Лентите се подреждат една до друга, застъпвайки се, върху парче стреч фолио.
  3. Попиват се с пласт домакинска хартия.
  4. Отгоре се намазват с тънък слой крема сирене.
  5. Тънките слайсове сьомга се подреждат в долния край. Върху тях се поставя и накъсаният айсберг.
  6. С помощта на фолиото се навива стегнато руло.
  7. Фолиото се премахна и рулото се реже на шайби.
  8. Поръсват се със сусам и черен пипер.

Дайте оценка:

Тагове: черен пипер краставици крема сирене сусам айсберг пушена сьомга

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче