Необходими продукти:
- 2 белтъка
- 2 с.л. захар
- 1 черен шоколад
- 1 млечен шоколад
- кората на 1 портокал
Начин на приготвяне:
От тази доза излизат около 15 броя.
- Белтъците и захарта се разбиват с миксер на твърд сняг.
- Шоколадите се стопяват на водна баня заедно с портокаловите корички към тях.
- Белтъците бавно се добавят към шоколадовата смес. Бърка се леко със силиконова шпатула.
- От готовата смес се слага по 1 с.л. на разстояние в тава с хартия за печене.
- Бисквитите се пекат на 170 градуса в предварително загрята фурна без вентилатор за 10-12 минути. Когато се извадят са меки, но след минути се втвърдяват.
Имат вкус на божествено суфле...
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО