Необходими продукти:
- 2 филийки бананов хляб
- Шепа спаначени листа
- 1/2 връзка пресен лук
- 2 яйца
- Настърган пармезан
- 1/2 с.л. зехтин
- 1/2 с.л. краве масло
- Черен пипер
- Червен пипер
- Келтска сол
Купете тигани
За любителите на домашната кухня, всичко е в детайлите - готвенето се превръща в удоволствие, когато разполагате с правилния тиган
Начин на приготвяне:
- Загрейте 500 мл вода в тиган и когато водата започне да завира, чукнете две яйца вътре, колкото да се забулят. Извадете ги внимателно и ги отделете в една чинийка настрана.
- Измийте тигана и го загрейте добре на умерен огън. Разтопете маслото и добавете зехтина.
- Запържете листата от спанак в мазнината, за да омекнат и ги извадете.
- Топнете за кратко филийките със страната, върху която ще редите "плънката".
- Завършете сандвичите, като върху всяка филийка сложите по равни части от спанака, настърган пармезан, яйце и поръсете със сол, черен и червен пипер. Украсете с наситнения пресен лук.
ИЗБРАНО