250 гр scallops(от най-малките)
50 гр масло
20 гр бобови кълнове
1/2 червена чушка
100 гр спанак
7-8 листа от маруля
1 голям морков - настърган
подправка за морски деликатеси - използвала съм Lesley Elizabeth - ''Herb seasoning''
*Задушаваме в тиган scallops с 25 гр. разтопено масло за 4-5 минути и прибавяме подправката за морски деликатеси. Преместваме ги в отделен съд.
*Прибавяме другата част от маслото в същия тиган и задушаваме спанака за 1-2 минути, след което го изсипваме в сервиращата чиния.
*Последователно прибавяме настъргания морков, червената чушка, нарязана на ленти, кълновете.
*В средата на сервиращата чиния поставяме листата от маруля и в/у нея задушените scallops.
*Гарнираме с магданоз и овкусяваме със сол зеленчуците. Бърза, лесна и много вкусна салата, като допълнение към рибен специалитет. Да Ви е вкусно! :)
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.