6 предварително сварени до полуготовност картофа,
4 домата,
500 г пилешко филе,
2 яйца,
200 мл готварска сметана,
сол,
черен пипер,
чубрица,
къри,
магданоз,
50 г кашкавал
Забележка: количеството на продуктите варира, според размера на тавата и за колко хора ще се приготви ястието.
Доматите и картофите се нарязват на не много тънки кръгчета и се редят в намаслена тава, в която сте поръсили с пресовани 3 ск. чесън. Месото се запържва, добавят се подправките. Разбърква се добре и се изсипва в средата на тавата. Залива се с разбитите яйца със сметаната, сол и черен пипер на вкус. Пече се до готовност. Извадете и поръсете с кашкавал и нарязан магданоз.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО