1 кг дробчета,
2 гл. лук,
50 мл соев сос,
50 мл червено вино,
5 бр. печени червени чушки,
1 бр. морков,
сол, чер пипер, чубрица, зеленчуков бульон,
3 л. лютеница /аз имах домашна, но вие може да ползвате дом.пюре/, 250 мл вода
Всичко се смесва и се изпича в йенска тенджера или обикновена тавичка за около час. Става изключително вкусно и е чудесно мезе за червено вино.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО