Сваряваме пастата и я оставяме настрана. Запържваме 4-5 нарязани скилидки чесън в зехтин.
След като се зачервят, прибавяме 150 гр. натрошено сирене, 150 гр. натрошено синьо сирене, 150 гр. ситно нарязан кашкавал и 150 гр. ситно нарязано пушено сирене. Бъркаме, докато получим еднородна смес. След това прибавяме 250 гр. квасена сметана и 100 гр. прясно мляко. Подправяме с босилек и бял пипер на вкус. Разбъркваме добре и варим 10- 15 мин. до получаването на гъст сос. Изливаме соса върху пастата и разбъркваме.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО