На силен котлон за 30 секунди в олиото слагаме нарязан лука и измит ориза. Сипваме 200 до 300мл. от водата и добавяме нарязаните гъби. Разбъркваме върху изключен, или слаб котлон, без да местим тигана . След 3-4 минути посоляваме, доливаме остатъка от водата и включваме котлона на макс. Сипваме замразен грах от пакета при заврелите продукти, така, че нещата да са съвсем леко покрити от водата. Щом бълбукането се завърне спираме котлона и оставяме гарнитурата поне за минути в съда, който сме я сготвили да свиква със себе си. До момента на сервирането и към печено месо, пазим от вегетарианците, намиращи се в близост.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО