Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
1 кг свинска кайма
кашкавал
яйца
краставица
маслини
маруля
олио

За каймата:
галета
лук
1 яйце
чубрица
черен пипер
червен пипер
сол

Омесваме много добре каймата с подправките и я оставяме да постои няколко часа. Оформяме кюфтета, като по средата слагаме парче кашкавал. Добре се оформят, за да не се пукнат при пърженето. Пържим в сгорещено олио и гарнираме със сварени яйца, маруля, маслини и розичка от краставица.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче