Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Бобена салата с риба тон и червен лук

Един по-интересен вкус

10’ Подготовка
15’ Време за готвене
4 Порции
1 Трудност

Необходими продукти:

  • 2 консерви риба тон, отцедени
  • 2 средни консерви бял боб, отцедени
  • 1 глава червен лук, ситно нарязана
  • 2 с.л. каперси (по желание)
  • 1 с.л. зехтин
  • 1 с.л. оцет
  • 2 с.л. пресен естрагон, ситно нарязан

Начин на приготвяне:

  1. Смесете всички продукти в купа и разбъркайте добре. След като овкусите салатата, оставете да престои 10 мин.
  2. Сервирайте и се насладете на един по-различен вкус.

Дайте оценка:

Тагове: зехтин червен лук оцет естрагон бял боб риба тон каперси

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче