За блата:
2 яйца,
1 водна чаша (200 мл) захар,
1 водна чаша прясно мляко,
1 1/2 водна чаша брашно, 3-4 с.л. какао;
1/2 водна чаша олио,
1 бакпулвер,
ванилия;
За крема: 1 л прясно мляко, 2 пакетчета крем по избор или домашен;
За сиропа използвах компот;
За украса плодове по избор
Изпекох блатовете на два пъти, изчаках да изстинат, сиропирах първия, намазах го с крема. След това нарязах банан на кръгчета и го сложих върху крема, можете да сложите и орехи. Сложих втория блат отново сиропирах, намазах с останалия крем, украсих и минах (четчица) с желатин плодовете!
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност