
Бих ви предложила и друг, по-лесен вариант: В магазините "Березка" продават горчица на прах. Раъзфасовките не са малки, но всеки може да избере какво количество му е необходимо и да го приготви според указанията на плика. Обикновено е топла, но не вряла вода, оцет, сол, олио, захар (мед). Оставя се да престои поне един ден/ една нощ, опитва се на вкус и се добавят продукти, ако е необходимо. Съхранява се в бурканчета в хладилника дълго време. Тази горчица определено е за любителите на пикантниоя вкус. Да ви е сладко!
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност.
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност
Дискусия