Дървена скара и речен камък, най-добре някакъв гранит. В никакъв случай да не е на варовикова основа примерно мрамор. Дървената скара най-добре скрепена с букови щифтове - вземате дъски, разкроявате, рендосвате, пробивате с длелката и набивате щифтовете. Щифтовете и дъските можете да намерите в майскорските магазини. Слагате една скара отдолу, слагате маркуча за претакване, нареждате зелето, слагате горната скара и заливате със саламура, бидона на поне 50 сантиметра височина. Ще ви е лесно с претакването не за друго
Вие или бидон от 20 литра не сте виждали или 10 зелки накуп. Искам да видя как ще ги поберете вътре.
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност.
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност
Дискусия