Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Дискусия

06-11-2024 04:11:39
Простака (нерегистриран)

Дървена скара и речен камък, най-добре някакъв гранит. В никакъв случай да не е на варовикова основа примерно мрамор. Дървената скара най-добре скрепена с букови щифтове - вземате дъски, разкроявате, рендосвате, пробивате с длелката и набивате щифтовете. Щифтовете и дъските можете да намерите в майскорските магазини. Слагате една скара отдолу, слагате маркуча за претакване, нареждате зелето, слагате горната скара и заливате със саламура, бидона на поне 50 сантиметра височина. Ще ви е лесно с претакването не за друго

06-11-2024 04:09:47
Бай Мирчо (нерегистриран)

Вие или бидон от 20 литра не сте виждали или 10 зелки накуп. Искам да видя как ще ги поберете вътре.

Вашето тефтерче