Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Дискусия

30-08-2024 04:49:53
Само Славия (нерегистриран)

В грешка сте младежи! Салата "Бяло, зелено, червено" домати, пресен лук и сирене!!! Мастиката не е българското... РАКИЯ!!!! Учете ги тия неща! Безплатни са!!

Инженерче
30-08-2024 06:06:26
Инженерче

Ха! Още един славист! Има ли живи екземпляри от нас! Моята бяло-зелено-червено си е бял лук, краставички и доматки, щото не ям сирене! Ракията е задължителна.

30-08-2024 04:41:39
Шкембе чорбата (нерегистриран)

Къде я забравихте

30-08-2024 04:09:56
Простака (нерегистриран)

Оризът идва в Европа късното средновековие, като забележка под линия. Иначе става ама трябва цяло прасе, заклано и опърлено и толкова, дроб и дебело черво няма никъде. По реалистична е наденицата със свински гърди(корем или осмянка няма), свински бут или врат и телешко, тънки черва се намират. Ма иска точене и сушене, хахаха

Gaco Bacov
30-08-2024 04:03:55
Gaco Bacov

мощта не българския селяндур ! :)))

30-08-2024 04:39:07
Простака (нерегистриран)

Боб чорба, със салата от ряпа, боб чорбата обилно напоена с люти чушки и чесън, една мощ ще падне ....

30-08-2024 03:55:56
Коректора (нерегистриран)

Ква мастика бе, малаки? Ракия. РАКИЯ. СИПИ ИДНА РИКИЯ:)

Вашето тефтерче