В грешка сте младежи! Салата "Бяло, зелено, червено" домати, пресен лук и сирене!!! Мастиката не е българското... РАКИЯ!!!! Учете ги тия неща! Безплатни са!!
Ха! Още един славист! Има ли живи екземпляри от нас! Моята бяло-зелено-червено си е бял лук, краставички и доматки, щото не ям сирене! Ракията е задължителна.
Къде я забравихте
Оризът идва в Европа късното средновековие, като забележка под линия. Иначе става ама трябва цяло прасе, заклано и опърлено и толкова, дроб и дебело черво няма никъде. По реалистична е наденицата със свински гърди(корем или осмянка няма), свински бут или врат и телешко, тънки черва се намират. Ма иска точене и сушене, хахаха
мощта не българския селяндур ! :)))
Боб чорба, със салата от ряпа, боб чорбата обилно напоена с люти чушки и чесън, една мощ ще падне ....
Ква мастика бе, малаки? Ракия. РАКИЯ. СИПИ ИДНА РИКИЯ:)
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност.
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност
Дискусия