Дръчо, Жак Папен е 88 години...ти на колко си, че да му намираш косури в готвенето и то във франската кухня?
Ами изкуфял е вече.Откакто го видях да сгъстява сос със кетчуп в едно от последните му видео ми падна в очите.Човека си е станал американец и вече прави само буламачи
Яйцата бяха МНОГО РАЗБИТИ.
В.т.1 загряваме тигна. В т.3 отнпво се загрява. В т.3,4,5,6, омлетът се готви ( защо не се пържи) . В.т.7 тиганът отново се поставя на котлона. Е къде бешедосега? Не се гаврете с жак Папен
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност.
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност
Дискусия