Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Дискусия

25-06-2023 02:48:36
Аз (нерегистриран)

Флейки? Вижте в речника какво е "флейка". Съвсем различни неща са "филе" и " флейки". Впрочем, при пилето "флейки".........

14-06-2023 05:15:55
KUKU (нерегистриран)

Така може ли да се ползва в airfryer и как?

14-06-2023 05:12:03
Яна (нерегистриран)

Приготвям ги по същия начин, но само с майонеза, без кисело мляко, а вместо корнфлейкс, ползвам галета, смесена с подправка за пиле. Стават божествени!

14-06-2023 06:23:20
Тина (нерегистриран)

Пробвай панировка със смес от царевичен грис и бяло брашно 1 към 1.

14-06-2023 04:14:40
Сандо (нерегистриран)

Даваха по медиите човек обърнат в гръб и с променен глас, за да не бъде разпознат. Той каза следното: "Работил съм в три големи свинеферми. Навсякъде в България прасетата ги хранат вече с костно брашно, затова месото им не е вкусно". Явно и пилетата ги хранят с някви баклуци, затова са отврат.

14-06-2023 03:51:54
A (нерегистриран)

Кво значи "изключително тънка струйка зехтин"? . През спринцовка с игла ли трябва да мине?

14-06-2023 03:35:49
Менделей (нерегистриран)

Дали ще пържиш в мазнина на 180 градуса или ще печеш майонеза на 220 градуса е едно и също. При пърженето поне контролираш каква мазнина ще ползваш. Печеният корнфлейкс също не е най-добрата храна.

Вашето тефтерче