Нарязваме на парченца филе от сьомга и ги подреждаме върху дървено шишче, като ги редуваме с червени чушки. Шишчета от сьомга се продават и на рибните щандове в магазините.
Овкусяваме шишчето с лимон, зехтин, сол и черен пипер. Нагорещяваме грил тиган и печем до готовност. Опитайте шишчетата със зелена салата с рукола и чери домати.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО