Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Нарязваме на парченца филе от сьомга и ги подреждаме върху дървено шишче, като ги редуваме с червени чушки. Шишчета от сьомга се продават и на рибните щандове в магазините.

Овкусяваме шишчето с лимон, зехтин, сол и черен пипер. Нагорещяваме грил тиган и печем до готовност. Опитайте шишчетата със зелена салата с рукола и чери домати.


Дайте оценка:

Тагове: риба зехтин черен пипер червени чушки лимонов сок сьомга

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче