Продукти: 500 г извара, 50 г масло, 50 мл олио, 20 г чеснов лук, 10 г чубрица, 5 г червен пипер, сол на вкус.
Разбъркват се изварата с олиото и разтопеното масло, като се прибавят счуканият чеснов лук и останалите подправки. Сместа се оформя в съда по желание. Може да се гарнира с маслини, пресни или кисели краставички.
Добави своя рецепта >>
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО