Необходими продукти:
печен и обезкостен чернокоп (без кожата)
сол
пипер
зехтин
заквасена сметана
сок от лайм
2 скилидки чесън
галета
пресен копър
Начин на приготвяне:
В купа за пасиране слагаме рибата и останалите съставки. Пасираме така, че рибата да се усеща. Сервира се с пресен копър и домат конкасе.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО