Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Кростини с пилешки дробчета

Направете си домашен пастет и го намажете на филийка

От Татяна Симеонова Татяна Симеонова
5’ Подготовка
20’ Време за готвене
6 Порции
1 Трудност

Необходими продукти:

  • 350 гр.пилешки дробчета
  • 1/2 глава кромид лук
  • 1 супена лъжица каперси
  • 3 бр. филе от аншоа
  • 1 чаша бульон
  • зехтин
  • масло
  • сол
  • черен пипер
  • салвия

Начин на приготвяне:

  1. Запържваме кромида в зехтина до златисто.
  2. Прибавяме пилешките дробчета, каперсите, аншоата и бульона.
  3. След сваряване на дробчетата, сместа се миксира, прибавя се масло и се овкусява със сол, черен пипер и салвия.
  4. Препичате филийките и мажете с пастета.

Дайте оценка:

Тагове: зехтин краве масло сол черен пипер бульон аншоа салвия дробчета каперси кромид лук

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче