Продукти: 6 яйца, 1 л. прясно мляко, 1 и 1/2 ч. чаша захар, 2 ванилии, 5-6 с.л. захар за карамела.
Яйцата леко се разбиват със захарта. Добавят се млякото и ванилията. Приготвя се карамелът, като се бърка непрекъснато и се разпределя по купичките. Когато карамелът на дъното се втвърди, се разпределя яйчната смес. Кремът се пече на водна баня (водата трябва да стига един пръст под ръба на формичките), на 130-140 градуса, 2 часа и половина.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО