Необходими продукти:
- 2 с.л. олио
- 150 г пилешко месо
- 1 малка глава лук, нарязан на тънки полумесеци
- 40 г гъби, нарязани
- 40 г грах
- Щипка бял или черен пипер
- 4 яйца, разбити
Начин на приготвяне:
- Загрейте уок или по-дълбок тиган на силен огън.
- След като олиото загрее, сложете пилешкото и когато започне да покафенява, добавете лука и гответе 1-2 мин. като разбърквате непрекъснато.
- Прибавете гъбите и разбъркайте отново. Щом започнат да омекват, сложете граха и овкусете с пипера и сол. Накрая изсипете яйцата, раздрусайте тигана и когато започнат да се стягат, объркайте ги с останалите продукти в съда.
- Сервирайте с щедра щипка накълцан магданоз.
ИЗБРАНО