Необходими продукти:
- 1 корен от джинджифил, обелен
- 1 ч.л. кимион
- 1 сушена люта чушка, наситнена
- 2-3 зрънца от анасон
- 1 ч.л. кориандър
- 1 ч.ч. зехтин
- 1 ч.ч. бяло вино
- 1 портокал
- 1 ч.л. морска сол
- Пресен риган
- Прясна мащерка
- Пресен магданоз
- 5 скилидки чесън
Купете тигани
За любителите на домашната кухня, всичко е в детайлите - готвенето се превръща в удоволствие, когато разполагате с правилния тиган
Начин на приготвяне:
- Загрейте добре един тиган без мазнина и запечете кимиона, анасона, лютата чушка и кориандъра, докато си пуснат аромата. Прехвърлете подправките в купа.
- Добавете зехтина, бялото вино, настърганата кора от портокала, мащерката, ригана, магданоза, наситнения чесън и настъргания джинджифил. Разбъркайте всичко много добре.
- Накиснете месото в готовата марината за едно денонощие и го изпечете във фурна или на грил.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО