Разнообразието на торти и истински сладкиши от онова време днес е непостижимо.Скъпите,опаковани в лъскави опаковки с вложените в тях изкуствени добавки лакомства днес в по- голямата си част са вредни
НЯМА ДА ГИ ПРАВИТЕ, ЩОТО НЕ СА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ И НАТОВСКИ!
Долно е да се лъже така, да се представят така нещата. Какво имало , какво нямал о- дините бяха 3 ст/кг, хлябът не беше от фуражна пшеница с химикали и беше 15 ст за кг, , не ядяхме химикали и синтетични храни. Може просто да напишете рецепти, те не са създадени от соца заради измислената ви мизерия.
"кулинарните традиции се развиват, съобразявайки се с ограниченията, налагани от икономическа гледна точка" Всичко беше истинско, родно, качествено, без ЕЕЕЕта и набухватели, драги сукалчета.
Дискусия